Where to buy Tutorial Perfect Beef nehariIncrease
Bonus Beef nehari coupon. Nihari (Bengali: নিহারী, Hindi: निहारी, Urdu: نہاری) is a stew from the Indian subcontinent consisting of slow-cooked meat, mainly shank meat of beef or lamb and mutton. Beef Nehari EID SPECIAL Recipe By AAmna's Kitchen How to make? Easy to make Learn step by step very tasty recipe Must try it. Easy way to cook beef Nehari, it cooked in a very short time as well and it was yammmi. Beef nihari recipe is made with the meat alongside with bone marrow meat and unlike other dishes; the texture for this is deliciously smooth and sticky.
I started this Beef Nehari right after a late breakfast and stuck it in the oven. It braised all day on low while we went about our day. Beef Nehari is a famous breakfast/brunch dish in India and Pakistan. You determine simmering coddle Beef nehari practicing 17 instructions including 13 steps. Here you are get there.
modus operandi of Beef nehari
- This of بیف نہاری............
- also آدھا کلو of گوشت بونگ.
- a little ایک ٹیبل اسپون(پیسٹ of لہسن ).
- use ایک ٹیبل اسپون of لال مرچ.
- also حسب زائقہ of نمک.
- This کواٹر ٹی اسپون of ہلدی.
- This ایک ٹی اسپون of پسا ہوا دھنیا.
- give دو بڑے چمچے of تیل.
- give ایک بڑی باریک کاٹ لیں of پیاز.
- give ایک ٹیبل اسپون of ثابت سونف.
- a little آدھا انچ کا ٹکڑا یا پسی ھوئی کواٹر ٹی اسپون of سونٹھ.
- also کواٹر ٹی اسپون of کالا زیرہ.
- give ایک کپ of دھی.
- then تھوڑی سی of جاوتری اور جائفل.
- also of گارنش کے لیئے.
- Prepare of ھرا دہنیا ہری مرچ باریک کٹی ھوئی ادرک اور لیموں.
- use چار ٹیبل اسپون میدہ بھی لے سکتے ھیں لیکن آٹے سے ٹیسٹ اچھا آتا ھے of آٹا.
Beef Nehari Recipe in English is an easy and traditional cooking recipe to prepare at home. It provides you an awesome taste of Beef & Mutton Recipes. Beef Nihari Urdu Recipe, Step by step instructions of the recipe in Urdu and English, easy ingredients, calories, preparation time, serving and videos in Urdu cooking. Learn how to make classic Pakistani beef Nihari in the Instant Pot.
Beef nehari procedure
- نہاری بناتے ھوئے دو باتوں کا خیال رکھیں ہمیشہ بونگ کا گوشت لیں لوگ مرغی کی نہاری بھی بناتے ھیں لیکن بس گزارا ھوتا ھے نہاری نہیں ھوتی پیاز کاٹ لیں دھیسونف سونٹھ کالا زیرہ جائفل جاوتری سب کو ملاکر باریک پیس لیں پھنٹ لیں.
- اب ایک پتیلی میں تیل ڈال کر گرم کریں اور پیاز کو سنہرا تل لیں.
- گوشت ڈال کر ہلکا ہلکا بھون لیں.
- اور ساتھ ھی لہسن پیسٹ ڈال کر بھونتے ھوئے دہی شامل کرلیں دہی کا پانی خشک ھوجائے تو تمام مصالحے اور سونف کا مصالحہ بھی شامل کرلیں.
- گوشت گل جائے تو شوربہ اتنا ھونا چاھئے کہ جتنا آپ کو پسند ھو اس سے ایک پیالی زیادہ ھو.
- اب آٹا آدھی پیالی پانی میں گھول کر رکھ لیں اور آنچ کم کرکے پکتے ھوئے سالن میں چمچہ چلاتے ھوئے شامل کرلیں جیسے ھم سوپ میں کارن فلور شامل کرتے ھیں.
- جب آٹا مکس ھوجائے اور سالن مناسب گاڑھا محسوس ھو اور تیل اوپر آجائے تو چولھا بند کردیں.
- اکثر لوگوں سے آٹا شامل کرتے ھی تیل بالکل غائب ھوجاتا ھے.
- اسکی وجہ ضرورت سے زیادہ آٹا ڈالنا بہت تیز آنچ میں پکانا یا آٹے سے پہلے ھی سالن بہت کم کردینا ھوتی ھے.
- اگر کبھی ایسا ھو جائے تو بھی یہ کرلیں کہ فرج کا بہت ٹھنڈا پانی کواٹر کپ سے بھی کم شامل کرلیں تیل اوپر آجائے گا اور اوپر سے بھی بگھار زراسی پیاز کا ڈال سکتی ھیں.
- گرم نہاری پر اوپر سے ھرا دھنیا باریک کاٹ کر اور ساتھ تمام گارنشنگ کی چیزوں کے ساتھ پیش کریں.
- دعا میں یاد رکھیں.
- دو چار چمچے چلا کر اب تقریباً چار سےپانچ گلاس پانی شامل کرلیں..پچیس منٹ پریشر دیں..
Nihari gosht is seriously tasty beef stew Indian style. And it's still wildly popular in India and Pakistan. Beef nihari is a special dish which cooks with beef leg. Here is a tasty and spicy beef nihari recipe for all meat lovers. Many people love to eat Beef Nihari in the breakfast.
Ingen kommentarer: