Recipe: Appetizing BamijaTips
Brand name Bamija promo. Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje. Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Bamija. Wikivrste imaju podatke o: Abelmoschus esculentus. Ova tropska biljka brzo je postala popularna u kulinarstvu, kao prilog jelima ili za. Jump to navigation Jump to search.
Bamija (also known as bamia or bamya) is a meat (preferably veal) and okra (stew) sauce recipe. Counting as one of the area's best okra recipes, bamija calls for okra to be cooked in water and. Bamija (Hibiscus esculentus) je povrće koje se kod nas gaji u manjim količinama. You doing grilling heat Bamija employing 5 program together with 8 along with. Here you are effect.
technique of Bamija
- This 1 of vijenac bamije.
- You need 1/2 of limuna.
- add 600 g of mesa.
- Prepare 1 of mrkva.
- a little 1 of luk.
Bamija compound
- Bamiju potopiti u serpu sa vodom i iscijediti limun.
- Pustiti da stoji na peci ali da ne kljuca.
- U drugoj serpi poprziti sitno nasjeckani luk i mrkvu u malo ulja.
- Dodati sitno nasjeckano meso.
- Kada se meso malo poprzi dodati vodu i ostaviti da krcka 45 minuta do sahat, zavisno od tvrdoce mesa.
- Dodati kasiku paradajza u serpu sa mesom.
- Nakon minutu, dodati bamiju skidajuci je s konca u serpu sa mesom.
- Kuhati desetak minuta te skinuti sa peci.
Ingen kommentarer: